Versgemalen koffie

Je proeft het verschil

Alle soorten thee

De grootste keuze in thee

Korting

Vanaf 1 kg thee of 3 kg koffie

Gratis verzending

Vanaf 50 euro in België

Verzending

 

Gratis verzending vanaf € 50

Gratis afhalen bij Simon Lévelt Leuven

  • Voor bestellingen vanaf € 50 (levering in België) betaal je geen verzendkosten.
  • Voor bestellingen vanaf € 125 (levering Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland) betaal je geen verzendkosten.

 

Verzending naar België

Thuisbezorgen

Verzendtarief voor België is € 4,95, vanaf het moment dat je bestelling 50 euro is betaal je geen verzendkosten meer.
Je bestelling wordt verstuurd via de pakketpost van Bpost. Je ontvangt dan een track&trace code waarmee je de zending kunt volgen.

Bij Bpost kun je kiezen uit : – levering aan huis of op kantoor

– levering op een afhaalpunt

– levering in een pakjesautomaat

Kies je om af te halen in onze winkel in Leuven, dan betaal je niets.

 Levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen in België, tenzij anders vermeld in de webwinkel bij de productinformatie. De bezorging van zowel de brievenbus- als de pakketpost wordt verzorgd door Bpost. Het pakket kun je volgen via het Track&Trace systeem.

** Langere levertijd tijdens feestdagen en acties **.
Wij zijn blij met veel bestellingen in onze webwinkel, helaas kan de levertijd hierdoor wel oplopen. Zeker na een weekend of tijdens acties. In de drukke feestperiode kan de levertijd oplopen tot 4 werkdagen. Bestel dus op tijd.

Verzending naar Buitenland

Gewone verzending & Afhaalpunt

Nederland € 8,50 voor een gewone verzending

€7,50 als je laat leveren op een afhaalpunt

Frankrijk €12,50 voor een gewone verzending

€ 9,00 als je laat leveren op een afhaalpunt

Gewone verzending

Denemarken €25,00

Duitsland €9,00

Finland €25,00

Hongarije €26,50

Ierland €25,00

Italië €20,00

Luxemburg €8,50

Oostenrijk €29,50

Polen €23,00

Portugal €26,00

Spanje €25,00

Tsjechië €24,00

Verenigd Koninkrijk €12,50

Zweden €24,00

Je bestelling wordt verstuurd via de pakketpost van Bpost. Je ontvangt dan een track&trace code waarmee je de zending kunt volgen.

Wil je naar een ander land verzenden? Neem contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen!

 

Afhalen

Ben je vaak niet thuis? Of wil je zelf bepalen waar en wanneer je jouw bestelling ophaalt? Kies dan voor afhalen bij Simon Lévelt Leuven. Het pakket ligt dan de volgende dag voor je klaar.

 

Gratis retour

Producten* kunnen binnen 14 kalenderdagen na levering gratis worden geretourneerd via Bpost. Neem contact op met de klantenservice van Simon Lévelt Leuven via info@simonleveltleuven.be of via ons contactformulier voor aanmelding van je retour. Je ontvangt dan een speciaal retourlabel. Het te ontvangen bedrag wordt binnen 10 dagen aan je terug betaald na ontvangt van je retourzending. Indien je jouw bestelling op een andere manier wilt terugzenden, zijn de kosten voor eigen rekening. Indien je een product gebruikt hebt, brengen wij een waardevermindering in rekening van 25%. Producten die jou niet in goede staat bereiken kunnen eveneens, na contact met de klantenservice, gratis worden geretourneerd.

*producten uitgesloten van herroepingsrecht: Thee en koffie die speciaal voor jou worden verpakt en/of gemalen kunnen vanwege hun aard niet worden geretourneerd. Zie ook artikel 8 in de algemene voorwaarden.

 

Veilig betalen

Je kunt je bestelling betalen met Bancontact (MisterCash), iDeal, creditcard (bv. MasterCard, Visa) of overschrijving. Onze gehele webwinkel loopt via een beveiligde SSL verbinding. Voor de betaling wordt u doorgeleid naar een beveiligde betaalomgeving.

Bancontact / MisterCash
Bancontact of MisterCash is een van de meeste gebruikte online betaalmiddelen in België. Je kunt in een vertrouwde internetbankieren omgeving je betaling voldoen.

iDeal
iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken. Toegang tot internetbankieren van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDeal. Met iDEAL betaal je veilig en gemakkelijk je online aankopen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank, met de specifieke beveiligingsmethodes van de bank. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. iDEAL lijkt daarmee op een pin-betaling.

Creditcard
Indien je jouw bestelling betaalt met creditcard, word je doorgeleid naar de beveiligde website van Mollie. Je creditcard-gegevens worden versleuteld verstuurd via een beveiligde verbinding.

Overschrijving
Je kunt je bestelling ook (later) betalen met een overboeking. Je ontvangt dan een e-mail met de gegevens. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling verstuurd.