Welkom op de Blog van Simon Lévelt Leuven

In Nieuws

In 2015 openden mijn echtgenote en ik een  Simon Lévelt koffie- en theespeciaalzaak in Leuven. In de Leopold Vanderkelenstraat nummer 3 tussen de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat. Midden in het centrum  van het mooie Leuven.

Voor ons staat de kwaliteit van onze producten voorop. Passie voor koffie en thee en aandacht voor mens en milieu zijn belangrijke kernwaarden. Door nauw samen te werken met de producenten wordt de kwaliteit van de koffie en thee steeds verbeterd. Maar ook de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders. Daar waar mogelijk kiest Simon Lévelt Leuven voor ecologisch verbouwde producten. Beiden zijn we Herborist van opleiding en we hebben allebei een achtergrond in de Horeca- en Bio sector, dus Simon Lévelt Leuven was voor ons gewoon een thuiskomen in onze passie!

Maar ook wij moeten mee met onze tijd en een webshop kon niet uitblijven om de nieuwsgierige koffie en theedrinker nog persoonlijker te kunnen bedienen. Het heeft wat geduurd maar ….

Eindelijk is het zo ver, we mogen jullie verwelkomen in onze nieuwe webshop:

www.simonleveltleuven.be en laten we eerlijk zijn een feestje is pas af als er ook een cadeautje bij is en dat hebben we voor iedereen die in september beslist om bij ons een eerste aankoop te plaatsen ontvangt van ons 10% korting op het volledige gamma. Dit is wel niet cumuleerbaar met al bestaande kortingen.

Met de code WELKOM2017    krijg je 10% korting bij je eerste aankoop.

Alsof dat nog niet genoeg is biedt Simon Lévelt Leuven ook een spaarkaart aan die automatisch wordt bijgehouden als je je registreert. Je kunt dan op jouw dashboard raadplegen hoeveel punten je hebt. Ook kun je hier zien wat je in het verleden al gekocht hebt zodat het gemakkelijker is om je favoriete koffie of thee terug te vinden.

Snuister op jullie gemak rond in onze nieuwe winkel, ondertussen werken wij stilletjes verder om jullie in de komende maanden nog meer te kunnen verrassen en inspireren.

Omdat er over koffie en thee zoveel te vertellen valt, zullen wij jullie ook wekelijks opnieuw meenemen in onze wondere wereld van geur, smaak en nieuwe ontdekkingen.

 

En vergeet niet:

“Thee is een verhaal wat slechts geproefd kan worden” – Ranan Branbergen

 

 

Mark & Moni

Delen: